Tannproblem hund

Tannstein er et problem som de fleste hunder før eller senere kommer borti

Det gir dårlig ånde, men langt viktigere er det at det kan forårsake betennelse i tannkjøttet. Dette er smertefullt, det er vanskelig å spise, og det er som regel bare et tidsspørsmål før hunden begynner å miste tenner.

For å forebygge tannstein og tannkjøttsykdommer på hunden din har vi tatt inn en nyutviklet produktserie: Bucadog. Disse er vitenskapelig utviklet og utprøvd, slik at du kan føle deg trygg på at dette har en effekt.

Produktserien består av tyggelapper til små og store hunder. Tyggelappene virker på samme måte som Dentastix ved at de i tillegg til å gi tennene mekanisk slitasje, også tilfører tennene og tannkjøttet enzymer som er med på å bryte ned tannstein. Vi fører også en pasta som legges inn i munnen eller på foret. Pastaen inneholder tilsvarende enzymer for fjerning av lukt og tannstein.

Disse produktene er hovedsaklig forebyggende. Hvis hunden allerede har en del tannstein anbefaler vi å komme innom klinikken for fjerning av tannstein først. Da vil vi også polerer tennene, slik at de i kombinasjon med bruk av Bucadog vil holde seg fri for tannstein mye lengre.

 

0
Feed