Dyreklinikk med en rekke ulike tjenester

Vi kan bistå med vaksinasjon, kastrasjon, røntgen, ultralyd, tannbehandling, medisinsk utredning, kirurgi, ID-merking og andre tjenester. Har dyret ditt behov for en spesialist kan vi raskt sende deg videre i systemet slik at dyret ditt får behandling så fort som mulig

Kontakt oss

Borgund Dyreklinikk

Vår smådyrklinikk er en liten, men velutstyrt klinikk tilknyttet den interkommunale veterinærvakten i Ålesund, Sula, Giske og Nordøyene. Du vil derfor alltid treffe en veterinær som kan gi deg råd og veiledning om hva du bør gjøre for å få hjelp til dyret ditt.

Klinikken holder til i nyoppussede lokaler i det gamle bankbygget til Borgund Sparebank i Borgundgavlen, like ved Sunnmøre museum. God parkering.

Klinikken inneholder undersøkelsesrom, operasjonsstue, røntgenrom, oppstallingsrom, venterom, resepsjon og sanitærrom. Vi har blant annet avansert røntgenapparat tilpasset spesielt for kjæledyr, ultralydapparat, ulike blodanalysemaskiner til rask og sikker diagnostikk, gass-anestesiapparat for sikker anestesi ved lengre kirurgiske inngrep og tannbehandlingsmaskin

Vi kan hjelpe deg med de aller fleste sykdommer og skader på hund, katt eller kanin. I de tilfellene som krever mer avansert utredning og behandling, vil vi henvise deg videre i systemet til relevante spesialister. Dette gjør det mulig for oss å drive kostnadseffektivt, slik at du ikke betaler mer enn du skal ved besøk hos oss.

Våre ansatte

Lars Audun Gåsemyr

Veterinær

Lars Audun har 4 barn, og er husfar til en katt og en kanin. Selv om det begynner å bli lenge siden han ble ferdigutdannet (NVH 1985), hender det han fortsatt husker hvorfor han i sin tid ble dyrlege

Han har alltid interessert seg spesielt for smådyr, og har derfor deltatt på mange etterutdanningskurs i smådyr i regi av DNV og JFA-AS.

Ørjan Walderhaug

Veterinær

Ørjan er gift med Grete, og har 4 barn. Etter endt veterinærutdanning i Oslo i 2003 arbeidet han flere år innen legemiddelbransjen i Oslo. Parallelt med dette har han hatt veterinærpraksis. Han begynte hos oss høsten 2010 etter at han og familien flyttet hjem til Sunnmøre.

Han skal arbeide med både produksjonsdyr og smådyr, og er på klinikken et par dager i uka.

Marte Sulebust

Assistent

Marte bor på Lerstad og har to barn. Hun er utdannet agronom og har i mange år vært daglig leder på Borgund Dyreklubb i Borgundgavlen. Marte er svært glad i å ha dyr rundt seg, og har både katt og hund hjemme.

Hun begynte som assistent på klinikken våren 2014.